Cos 0
Produs adaugat cu succes la cosul tau
Cantitate
Total
Sunt0articole în coșul tău. Ai un produs in cos.
Total produse:
Total livrare  Urmeaza a se stabili
Total
Continua cumparaturie Finalizeaza comanda

Uni Posca Vopsea pe bază de Acril Marker Set PC-1M PC-PC 3M-5M PC-8K PC-17K POP Poster Mediu de Publicitate Punct Baza de Apa rezistent la apa

141.12lei 107.25lei
  • Culoare Cantitate: 8/12/15Colors
  • Ștampila: No
  • Numărul De Model: PC-1M PC-PC 3M-5M PC-8K PC-17K
  • Tip: Art Marker
  • Utilizare: poate fi folosit pe toate suprafetele
  • Cantitate Pachet: 8/12/15Colors
  • Origine: JP(de Origine)
  • Caracteristică: Non-toxic, pe baza de apa
  • Poate Fi Ștearsă Sau Nu: No
  • Ambalare: Set

Nou

- +

Posca Vopsea pe bază de Acril Marker-TOTUL MARKER PENTRU toată LUMEA

De la artisti plastici pentru crafters, POSCA este cheia pentru eliberarea interioară de creativitate.De upcycling proiecte de personalizare, POSCA încurajează exprimarea artistică de toate tipurile.Fabricat în Japonia.

Markere POSCA au fost testate la peste 50 de suprafețe, inclusiv panza, metal, plăci de surf, pietre!Markere POSCA sunt un instrument pentru a-și exprima creativitatea în orice mod imaginabil.

POSCA vine în toate formele și mărimile pe baza de apa, non-toxice și vopsea lavabilă - o alternativa perfecta pentru vopseaua traditionala set

AMESTECA

Atâta timp cât vopseaua este umed, culorile pot fi amestecate pe suprafața de lucru cu sfat sau o perie pentru a crea gradații fine de culoare.Dacă vârful este pătată, pur și simplu clătiți cu apă și re-prim-marker pentru a restabili culoarea initiala.

LAYERABLE

Dens și opac, POSCA vopsea este ideal pentru stratificare.Culorile inchise pot fi aplicate pe culori deschise sau culori de lumină peste întuneric.Datorită sale de repede timp de uscare, de stratificare poate fi efectuată fără pete.Mai multe straturi pot fi necesare pentru a aplica culori de lumină peste întuneric.

SOLUBIL ÎN APĂ

POSCA vopsea este foarte blendable și solubil în apă.Acesta poate fi diluat pentru a produce un efect de degrade.Pur și simplu adăugați apă pentru creația ta cu o pensulă umedă pentru a amesteca sau se diluează pentru un efect transparent.

PASUL 1: SE AGITĂ

Pentru a asigura o concordanță textura de la început până la sfârșit, o minge mică este plasat în interiorul marker pentru a amesteca ingredientele de POSCA vopsea.Doar se agită marcator din punct de vedere energetic (cu capacul), și veți auzi sale caracteristice, a căutat-după ce faceți clic - sunetul semnătura POSCA!

PASUL 2: PRIM

Apăsați vârful de mai multe ori pe o bucată de rezervă de hârtie până când vârful este complet umplut cu vopsea.Testați-l afară pentru a elimina orice exces de vopsea, și sunteți gata pentru a merge!

PASUL 3: RE-PRIM

Dacă vopseaua începe să curgă mai liber în timpul utilizării, se agită din nou marker, având grijă să puneți capacul înapoi pe prima, pentru a evita stropi de vopsea.Re-prim sfat, testați-l și du-te din nou!

PASUL 4: USCAT

Timpul de uscare este foarte rapid, la câteva minute la mai mult!Și, în general, se usuca mai repede pe suprafețe poroase decât pe suprafețe netede.Corecta greșelile de pictura un alt strat pe partea de sus odată uscate.

ARTE, MESERII și PERSONALIZARE: Găsiți noi modalități de a-și exprima creativitatea ta!POSCA markeri vopsea de muncă la peste 50 de suprafețe cu o mare varietate de sfat dimensiuni și forme.Exprima-te cu culori vibrante, care sunt blend-capabil și transparentă.

Etichete: pictur, coperta albumului poster, marker vopsea acrilică, posca rock pixuri, uni posca glonț, pix uni, funko pop, Pix cu Gel set, copic marker, markerul posca

Produse similare